Raiffeisen Bank România, desemnată „Cea mai bună bancă de Investiții” de revista EMEA Finance

Raiffeisen Bank România, desemnată „Cea mai bună bancă de Investiții” de revista EMEA Finance

Revista EMEA Finance a acordat Raiffeisen Bank International  premiul „Cea mai bună bancă din Europa Centrală și de Est și CIS”. Raiffeisen Bank România a fost, de asemenea, recompensată de revistă pentru activitatea sa din 2016 cu două premii: „Cea mai bună bancă străină” și „Cea mai bună bancă de Investiții”, a comunicat instituția de credit.

„Banca (RBI) a obținut un profit conslidat de 587 de milioane de eiro în prima jumătate a anului 2017, finalizând totodată procesul de fuziune cu banca mamă RZB. Măsurile luate de bancă pentru a redeveni profitabilă, procesul de restructurare din Ucraina și măsurile decisive luate în cadrul strategiei de consolidare a prezenței pe anumite piețe cheie, ce prevede totodată exitul de pe alte piețe, indică faptul că banca este și-a atins cu un an înainte targeturile fixate. Intenția RBI este de a continua pe această linie prin scăderea ratei neperformantelor”, a spus Christopher Moore, publisher și CEO al revistei EMEA Finance.

Revista „EMEA Finance” este o publicație dedicată evenimentelor financiare, industriei bancare și financiare din regiunea EMEA. Revista ajunge la manageri și specialiști din industrie și este o platformă integrată de informații: reviste premium, flux online de știri, conferințe și evenimente dedicate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.