BCR și OTP Bank România finanțează dezvoltarea Urgent Cargus printr-un credit sindicalizat de 134 de milioane de lei

BCR și OTP Bank România finanțează dezvoltarea Urgent Cargus printr-un credit sindicalizat de 134 de milioane de lei

Creditul sindicalizat de tip club deal, în valoare de 134 de milioane de lei, a fost semnat în august, BCR având calitatea de Coordonator, Aranjor Principal Mandatat și Agent de Documentare, Facilitate si Garanții, iar OTP Bank România cea de Aranjor Principal Mandatat.

Facilitatea de credit a fost acordată Urgent Cargus pentru proiectele de dezvoltare ale companiei, inclusiv pentru refinanțarea împrumuturilor existente.

Facilitatea de credit are o maturitate de 5 ani si a fost contractata pentru susținerea dezvoltării companiei Urgent Cargus, inclusiv pentru refinanțarea împrumuturilor existente.

Casa de avocatură Țuca, Zbârcea și Asociații a acționat în calitate de consilier juridic al băncilor creditoare, în timp ce compania beneficiară a fost asistată legal de Clifford Chance Badea.

Urgent Cargus, controlata de Abris Capital Partners, este una dintre cele mai mari companii din industria de curierat din România, operând 72 de centre și depozite și o flotă de 2.600 de vehicule (proprii si subcontractate), care transportă 32 de milioane de colete în fiecare an si peste 1,100 salariați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.