Preluarea Bancpost de catre Banca Transilvania a intrat in linie dreapta. Acordul de achizitie va fi semnat la finalul lunii noiembrie

Preluarea Bancpost de catre Banca Transilvania a intrat in linie dreapta. Acordul de achizitie va fi semnat la finalul lunii noiembrie

Banca Transilvania isi informeaza investitorii cu privire la faptul ca Eurobank si Banca Transilvania au derulat negocieri exclusive cu privire la potentiala achizitie a Bancpost SA, ERB Retail Services IFN SA si ERB Leasing IFN SA din Romania, potrivit unui comunicat de presa.

“In ultimele saptamani s-au facut progrese semnificative inspre un rezultat pozitiv, iar negocierile sunt aproape de finalizare, partile parcurgand ultimele etape in vederea semnarii unui acord. Echipele de conducere ale celor doua parti doresc sa reafirme implicarea in finalizarea unei tranzactii echitabile si benefice pentru toate partile interesate, mentionand ca data semnarii acordului este estimata cel mai tarziu pentru finele lunii noiembrie 2017 si va fi anuntata public de indata ce formalitatile necesare vor fi parcurse in mod corespunzator.”

Detalii suplimentare vor fi comunicate publicului si investitorilor dupa finalizarea pasilor necesari si obtinerea tuturor aprobarilor corespunzatoare, se mai arata in comunicatul de presa remis de banca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.