Studii de Piata

Bankingnews.ro publica, in cadrul sectiunii ”Studii de piata”, o serie de analize laborioase disponibile contra cost. Materialele ce contin majoritar informatii unicat se adreseaza in mod deosebit specialistilor din sectorul financiar-bancar si domeniile conexe.

Achitarea acestui tip de produse va fi realizata prin intermediul portalului securizat PayPal cu ajutorul platii online cu cardul bancar. PayPal asigura siguranta tranzactiei fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet.

Studiul de piata comandat va fi livrat prin email, in format PDF, de indata ce plata dumneavoastra a fost confirmata.

Alte modalitati de plata

O alta modalitate de plata este reprezentata de transferul bancar. Pentru a achita contravaloarea studiilor de piata dorite prin transfer bancar va rugam sa transmiteti o solicitare pentru emiterea unei facturi proforme la adresa de e-mail gabriela.dinu@bankingnews.ro, in care sa mentionati produsele vizate si datele de facturare ale cumparatorului (Nume, prenume, CNP si adresa in cazul persoanelor fizice sau Denumire, CUI, numar de inregistrare la Registrul Comertului, adresa, cont si banca pentru persoanele juridice).


* Click aici pentru lista completa a studiilor de piata disponibile.

  1. […] Tuesday 24 April 2012 Stiri bancareDesprePublicitateContact Studii de Piata […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.