Yakup Cil il inlocuieste pe Omer Tetik la sefia Credit Europe Bank

Yakup Cil il inlocuieste pe Omer Tetik la sefia Credit Europe Bank

Dupa ce Omer Tetik a ales sa mearga la Banca Transilvania, Adunarea Generala a Actionarilor Credit Europe Bank Romania a aprobat nominalizarea lui Yakup Cil pentru functia de Presedinte al bancii si Presedinte al Consiliului de Administratie. Yakup Cil a ocupat anterior pozitia de Vicepresedinte al bancii.

Schimbarile in structura organizatorica aprobate de catre Adunarea Generala a Actionarilor vor fi trimise pentru aprobare catre Banca Nationala a Romaniei.

Yakup Cil face parte din conducerea executiva din 2011 cand a fost numit Director al Diviziei Corporate, fiind ulterior confirmat ca Vicepresedinte al bancii.

Inainte de a se alatura Credit Europe Bank Romania, Yakup Cil a ocupat timp de 5 ani functia de Director si apoi Vicepresedinte Asociat al Diviziei Corporate in cadrul Credit Europe Bank Rusia. in cadrul CEB Rusia a jucat un rol important in dezvoltarea operatiunilor bancare corporate si a centrelor regionale ale bancii.

Yakup Cil a absolvit Facultatea de Economie si stiinte Administrative in cadrul Universitatii Tehnice din Ankara.

Schimbarile aprobate astazi de catre actionarii bancii reconfirma angajamentul bancii pentru dezvoltarea operatiunilor sale in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.