Garanti Bank a lansat campania „Colectioneaza vacante cu Bonus Card”, prin care posesorio Bonus Card li se ofera o luna in plus la perioada de gratie si trei rate fara dobanda la cumparaturile in strainatate si la orice benzinarie din tara si strainatate, pentru a profita la maximum de vacanta, anunta banca. Valoarea tranzactiei trebuie sa fie de minimum 150 de lei pentru Bonus Card Classic, respectiv 300 de lei pentru Bonus Card Gold si Bonus Card Platinum.

In plus, pe langa aceste beneficii, persoanele care aplica pentru un card de credit Bonus Card pana pe 30 septembrie 2013 si efectueaza o prima tranzactie de minimum 50 de lei, pana la 3 noiembrie 2013, intra in tragerea la sorti saptamanala, prin care pot castiga un troller de vacanta.
„Pentru ca avem parte de o vara insorita, cu multe planuri de vacanta, Bonus Card vine in intampinarea celor care doresc sa acumuleze experiente placute in calatorii, indeplinindu-le si de aceasta data visele. Cu o perioada de gratie prelungita si trei rate fara dobanda la cumparaturile in afara tarii, singura grija pe care clientii nostri o vor mai avea in vacanta va fi sa aleaga cele mai frumoase suveniruri pentru cei dragi”, spune Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank.
Bonus Card este un produs unic in Romania si cel mai complex instrument de plata din piata, atat pentru posesorii de card, cat si pentru comercianti.
Posesorii de card acumuleaza bonus ori de cate ori fac o achizitie, atat in tara, cat si peste hotare, iar bonusul reprezinta bani care pot fi folositi ulterior pentru cumparaturi gratuite in reteaua extinsa a magazinelor partenere Bonus Card. Mai mult, clientii pot opta pentru platile in rate fara dobanda, beneficiind de flexibilitate in alegerea numarului de rate, in functie de nevoile personale.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)