Volksbank Romania ofera un pachet promotional de cont curent pentru sprijinirea proiectelor noi de business, cu zero comision de administrare timp de trei luni. Clientii care aleg Pachetul Start pana la 31 iulie vor beneficia in primele trei luni de zero comision de administrare, Internet Banking si schimburi valutare prin Internet Banking cu 10% discount fata de cel standard.
“Pachetul Start a fost creat pentru sprijinirea proiectelor noi de business, prin oferirea unor solutii potrivite pentru a reduce timpul alocat relatiei cu banca. Pachetul Volksbank cuprinde produse de care o afacere aflata la inceput nu se poate lipsi, beneficiind totodata de reduceri la comisioanele pentru operatiuni”, a declarat Anca Balasu, sef departament Management Produse Persoane Juridice in cadrul Volksbank Romania.

Studiile interne arata ca multi clienti obisnuiesc sa faca tranzactii si plasamente in valuta, in special pentru acoperirea ratelor la credite, chiar daca nu au operatiuni de import-export. in acest context, Volksbank a inclus in beneficiile oferite in cadrul pachetului Start posibilitatea de a realiza schimburi valutare prin Internet Banking, la un curs preferential.

In cadrul ofertei promotionale, noii clienti vor putea realiza plati catre Trezorerie la pretul special de 1 leu/plata pentru platile mai mici de 50.000 de lei si vor putea beneficia si de serviciul Info SMS cont/card cu 50% reducere la comisionul lunar de administrare. Aceste doua servicii beneficiaza de oferta promotionala de pret timp de un an de la data achizitionarii Pachetului Start.
incepand cu luna a patra, comisionul lunar de administrare pentru Pachetul Start va fi de 12 lei.
Pentru companiile cu o afacere consolidata, Volksbank incurajeaza economisirea si extinde facilitatile oferite in cadrul pachetelor de cont curent pentru IMM-uri.Pana la 31 iulie, Volksbank va oferi 50% discount la comisionul lunar de administrare Cont Economii odata cu achizitia unui pachet de cont curent ”Perfect Simplu”, ”Perfect Compus” si ”Mai mult ca Perfect”.

Astfel, comisionul lunar de administrare Cont Economii va fi redus pe parcursul celor trei luni promotionale la 6 lei pentru conturile in lei si la 2 euro pentru conturile in euro.Clientii au acces la fonduri oricand, iar dobanda bonificata zilnic este de pana la 2,85% pentru lei si 1,6% pentru euro, in functie de soldul contului.

Lista preturi Pachet Start si servicii atasate :

Produse şi servicii Tarif standard Oferta Promotionala  
Pachet START Comision administrare -12 RON/ Luna

ZERO

Plati catreTrezorerie prin

Internet Banking

3,5 sau 5 RON / plata 1 RON / plata
Info SMS Cont Taxa lunara -10 RON / Luna 5 RON / Luna
Info SMS Card Taxa lunara per card  – 10 RON / Luna 5 RON / Luna
Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)