Dupa toate semnalele din piata, 2014 va fi anul relansarii consistente a creditarii, atat pe segmentul creditelor negarantate cat si al celor ipotecare. Cel putin asa sustin broekerii de la Kiwi Finance. “Piata s-a mai maturizat, acum clientii analizeaza si compara oferte si, in acelasi timp, solutiile au devenit mult mai complexe…

Piata imobiliara este cel mai bun plasament, in 2014. Romania este privita cu foarte mare interes de catre investitori, in special de catre cei straini, desi recunosc ca mi-ar placea sa fie mai multi romani” a declarat inr-o conferinta de presa Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.

Cum a aratat 2013

89% dintre clientii care au accesat credite garantate cu ipoteca in 2013, prin Kiwi Finace, au preferat euro ca moneda de imprumut, in timp ce toate creditele de nevoi personale au fost solicitate de clienti in moneda nationala.

Peste 5.300 de clienti al companiei Kiwi Finance au accesat anul trecut credite de nevoi personale in valoare totala de 17,5 mil. euro. Valorile maxime imprumutate de acestia se ridica la echivalentul in euro a 20.000 de lei. Veniturile medii ale acestor clienti au fost de 1.800 de lei/luna, iar veniturile maxime au ajuns la 48.000 de lei/luna.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)