Banca Comerciala Romana ( BCR ) are, in prezent, peste 250.000 de clienti care isi incaseaza pensia pe card datorita ofertei special create pentru ei dar si increderii pe care ne-au aratat-o. Acest lucru ne confirma inca o data faptul ca pentru acesti clienti reprezentam prima optiune atunci cand vorbim de produse bancare dar si de servicii nonbancare.

BCR ofera celor interesati Pachetul COMOD care a fost special construit pentru a raspunde nevoilor clientilor pensionari si include produse si servicii dedicate. “Pachetul COMOD BCR ofera pensionarilor costuri reduse cu pana la 75% fata de oferta curenta a bancii. Interesul manifestat de clienti confirma inca o data  ca oferta pe care o avem pentru ei este una completa, care sa raspunda cat mai bine cerintelor si nevoilor lor. De la lansarea lui am avut, in mai putin de doi ani, o dublare a numarului de clienti ce incaseaza pensia in cont la BCR. Totodata, noile pachete de cont curent au trezit interesul acestui segment de clienti pentru facilitatile pe care le ofera“, a declarat Anda Pastean, sef departament, Departamentul Dezvoltare Afaceri Clienti Persoane Fizice, BCR.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)