Revista EMEA Finance a acordat Raiffeisen Bank International  premiul „Cea mai bună bancă din Europa Centrală și de Est și CIS”. Raiffeisen Bank România a fost, de asemenea, recompensată de revistă pentru activitatea sa din 2016 cu două premii: „Cea mai bună bancă străină” și „Cea mai bună bancă de Investiții”, a comunicat instituția de credit.

„Banca (RBI) a obținut un profit conslidat de 587 de milioane de eiro în prima jumătate a anului 2017, finalizând totodată procesul de fuziune cu banca mamă RZB. Măsurile luate de bancă pentru a redeveni profitabilă, procesul de restructurare din Ucraina și măsurile decisive luate în cadrul strategiei de consolidare a prezenței pe anumite piețe cheie, ce prevede totodată exitul de pe alte piețe, indică faptul că banca este și-a atins cu un an înainte targeturile fixate. Intenția RBI este de a continua pe această linie prin scăderea ratei neperformantelor”, a spus Christopher Moore, publisher și CEO al revistei EMEA Finance.

Revista „EMEA Finance” este o publicație dedicată evenimentelor financiare, industriei bancare și financiare din regiunea EMEA. Revista ajunge la manageri și specialiști din industrie și este o platformă integrată de informații: reviste premium, flux online de știri, conferințe și evenimente dedicate.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)