Revista BankingNews, exercițiu jurnalistic de elită prin conținut, concept și înfățișare, util pentru cititori, a demonstrat în primul an de existență că este o publicație cu priză la public, reușind să consolideze pe parcursul anului 2017 o bază de 2.784 de abonamente.

În acest an, Revista BankingNews va avea o apariție trimestrială, fiind distribuită pe bază de abonament și printr-un program de marketing direct. Edițiile din acest an vor fi disponibile în lunile Martie 2018, Iunie 2018, Septembrie 2018 și Decembrie 2018.

Luna februarie aduce pentru cititorii publicației noastre o veste bună, materializată prin derularea unei campanii promoționale pentru abonamentele pe 2018 la Revista BankingNews.

Practic, comenzile realizate în perioada 1 – 28 februarie 2018 se bucură de un discount consistent, prețul abonamentului anual fiind de 99 de lei, față de costul standard de 128 de lei. Comenzile de abonamente se pot realiza completând formularul disponibil la www.bankingnews.ro/abonamente.

revista-bankingnews

O altă veste bună pentru publicul larg este decizia de a afișa online pe www.bankingnews.ro/abonamente varianta .pdf a celor 4 numere ale Revistei BankingNews care au apărut anul trecut. În acest fel, se poate analiza în detaliu utilitatea publicației. Primul an de activitate ne-a demonstrat că se poate construi o revistă tipărită bazată, cu precădere, pe ideea furnizării de informații unicat.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)