Grupul olandez Aegon, cu o traditie de 160 de ani pe piata mondiala de asigurari de viata si pensii private si cu o activitate de peste 5 ani in Romania, isi extinde in 2013 activitatea in tara noastra, prin numeroase proiecte strategice.

Unul dintre acestea este dezvoltarea retelei proprii de distributie, pentru care compania recruteaza consultanti financiari, unit manageri si manageri de agentie de pe intreg teritoriul tarii.

Persoanele interesate de aceste posturi sunt invitate sa isi transmita CV-ul la adresa de e-mail recrutare@aegon.ro  pana la sfarsitul lunii ianuarie si vor primi detalii despre locul si ora de desfasurare a intalnirilor de recrutare, programate pentru datele de 30 ianuarie, 4 februarie, 7 februarie si 12 februarie.

“Cautam oameni dinamici, cu dorinta de afirmare, care inteleg ca un astfel de loc de munca este un parteneriat, din care trebuie sa aiba de castigat trei parti: clientul, consultantul si compania.”, a spus Sinziana Maioreanu, CEO Aegon Romania. “Aceste locuri de munca ii vizeaza in primul rand, dar nu numai, pe cei care au deja experienta in domeniul asigurarilor si care doresc sa isi continue drumul in cadrul unei companii stabile, dedicate pietei romanesti, cu respect pentru clienti si echipa”, explica Maioreanu.

In cadrul intalnirilor, participantii vor primi informatii despre companie si despre posturile disponibile, precum si despre beneficiile unei cariere in asigurari, la Aegon. Cei interesati de aceste locuri de munca sunt invitati sa isi transmita CV-ul pana la finalul lunii ianuarie, la adresa recrutare@aegon.ro .

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)