Conferinta ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene”, care va avea loc maine, 27 mai 2015, la Godot Cafe-Teatru va aduce in prim-plan cateva teme de interes pentru domeniul de profil. Speakerii invitati au ales sa vorbeasca pe larg despre activitatea desfasurata de bancile locale pe segmentul fondurilor europene.

Astfel, vom afla cat de mult au sustinut bancile proiectele de investitii cu fonduri europene si ce cred bancherii ca se poate face pentru o mai buna absorbtie a fondurilor europene.

Totodata, bancherii vor detalia de ce este important pentru firmele care dezvolta un proiect cu fonduri europene sa initieze discutii si cu o banca si cum creste valoarea acelui proiect daca este avizat de o banca.

Interesant este si subiectul ce va fi dezbatut de reprezentantul comunitatii oamenilor de afaceri din Romania, care va promova opinia intreprinzatorilor autohtoni fata de proiectul Guvernului de a transforma EximBank intr-o Banca de Dezvoltare.

Speakerii invitati la aceasta conferinta sunt Florin Danescu – Presedinte Executiv Asociatia Romana a Bancilor, Loredana Rautu – Sef Departament EU Office BCR, Leonard Cornoiu – Director Directia de Programe Europene, Banca Transilvania, Ramona Ivan – Director Directia Relatii Externe si Finantari Structurale din cadrul CEC Bank si Cristian Parvan, Secretar General Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania. Evenimentul se bucura de sustinerea Asociatiei Romane a Bancilor, BCR, Banca Transilvania si CEC Bank. CITESTE AICI AGENDA EVENIMENTULUI.

Publicatia online www.bankingnews.ro va prezenta in cadrul conferintei ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene” o ampla analiza care surprinde evolutia activitatii bancilor autohtone pe segmentul proiectelor dezvoltate din fonduri europene in ultimii 5 ani. Studiul de piata va oferi detalii despre numarul de proiecte derulate cu fonduri europene finantate de fiecare banca ce face obiectul analizei, dar si valoarea imprumuturilor accesate.

Daca vrei sa participi la conferinta ”Rolul bancilor in accesarea fondurilor europene” trimite un mesaj cu titlul ”Confirmare participare conferinta”, care sa contina numele tau, functia si compania pe care o reprezinti la adresa de email cornel.dinu@bankingnews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)