ING Bank este singura banca autohtona care apeleaza si la franciza ca operatiune de dezvoltare a retelei teritoriale. Institutia de credit are in vedere extinderea prin intermediul acestei modalitati a retelei de ING Office in orasele Arad, Constanta, Brasov, Targu Mures, Satu Mare, Baia Mare si Bucuresti. Nivelul investitiei initiale este, conform reprezentantilor ING Bank, echivalentul a 6.500 Euro.

Parteneriatul cu ING Bank se va desfasura printr-o societate cu raspundere limitata (SRL), unde ING Office Managerul este asociat unic/administrator. Obiectul de activitate este cel de intermediere servicii financiare si asistenta in brokeraj. Activitatea este reglementata in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu ING Bank si a unui contract de subinchiriere pentru spatiul in care se desfasoara activitatea. Toti partenerii ING Bank beneficiaza de aceleasi conditii contractuale.

Potrivit prezentarii realizate de oficialii ING Bank privind aceasta oportunitate de afacere, a fi Office Manager intr-un ING Office presupune implicare 100% in dezvoltarea acestui business. Activitatea consta in egala masura atat in vanzarea produselor bancare si de asigurari cat si in oferirea unui service post vanzare de calitate clientilor.

”Accentul se pune in primul rand pe calitatea serviciilor oferite pentru a putea forma un portofoliu solid de clienti. Resursele implicate pentru a avea un business de succes sunt multiple. Un rol principal il are viziunea de ansamblu asupra business-ului si strategia, imbinate cu o buna organizare a intregii activitati si a echipei”, se subliniaza in textul de prezentare.

Practic, ING Bank pune la dispozitia partenerului sau un business la cheie, brandul si conceptul inovator ING fiind cele doua contributii forte. De asemenea, viitorul proprietar de ING Office va beneficia de expertiza ING ca suport in dezvoltarea acestui business, incepand de la identificarea locatiilor, inchirierea si amenajarea lor, predarea la cheie catre Office Manager, dotarea acestora constand in echipamente Self’Bank si aparatura IT, soft-uri, materiale promovare, sistem de securitate, instruirea angajatilor si a Office Managerului precum si partea de suport constand in manuale/procese/proceduri fiind oferite de catre ING Bank.

Daca ai apetit comercial si experienta solida in relatia cu clientii, te defineste pasiunea pentru actiune si rezultat si reusesti sa intrevezi oportunitati in orice context, poti transmite declaratia de iteres, alaturi de un Curriculum Vitae la adresa partener.ing@ing.ro. Pentru o discutie mai detaliata privid aceasta oportunitate de afaceri, poti apela 0749.600.800.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)