Studiul de piata “Top banci – agentii, ATM-uri si POS-uri – Semestrul I 2012” arata evolutia pe care au consemnat-o retelele de agentii, ATM-uri si POS-uri a 22 de banci (BRD, BCR, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Bancpost, UniCredit Tiriac Bank, ING Bank, Banca Comerciala Carpatica, Volksbank, Banca Romaneasca, OTP Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Garanti Bank, Credit Europe Bank, Millennium Bank, Emporiki Bank, Libra Bank, ProCredit Bank, RBS Bank, Banca Italo-Romena, Banca Comerciala Feroviara si Bank of Cyprus) in primele sase luni ale acestui an.

Este de semnalat, cu precadere, faptul ca primul semestru din 2012 a adus modificari importante in ceea ce priveste retelele teritoriale ale institutiilor de credit, majoritatea covarsitoare a bancilor intensificandu-si procesul de diminuare a numarului de agentii si de ATM-uri. Pe de alta parte portofoliile de POS-uri au fost dominate in perioada ianuarie – iunie 2012 de evolutia pozitiva consemnata de majoritatea bancilor cuprinse in analiza de fata.

Cercetarea de fata contine, in cele 3 pagini A4 format pdf. structurate si machetate intr-o forma accesibila si agreabila, urmatoarele elemente:
* Top banci dupa numarul de agentii la 30 iunie 2012;
* Top banci dupa numarul de ATM-uri la 30 iunie 2012;
* Top banci dupa numarul de POS-uri la 30 iunie 2012.

Studiul de piata “Top banci – agentii, ATM-uri si POS-uri – Semestrul I 2012“, care valoreaza 27 euro, poate fi achizitionat accesand butonul “Cumpara” sau CLICK AICI. Plata studiului de piata se poate realiza cu cardul bancar prin intermediul portalului securizat Paypal sau prin transfer bancar, in baza unei facturi proforme pe care o puteti solicita la adresa de e-mail gabriela.dinu@bankingnews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)