”Dupa ce am prezentat in fata publicului din Romania celebrii speakeri Robin Sharma, profesorul Ram Charam, Sir Richard Branson sau numarul 1 mondial in leadership John Maxwell, consideram ca a sosit timpul sa aducem in capitala unul dintre cei mai apreciati speakeri si autori speacializat pe INOVATIE, STRATEGIE, MANAGEMENT si BRANDING la nivel mondial, Al Ries”, se arata intr-un comunicat de presa remis de REVERSEMEDIA si FINMEDIA.

Evenimentul “Cum sa iti cresti compania”, prin programul sau diversificat si foarte bine structurat, se adreseaza atat managerilor din companii cat si executivilor. Patru sesiuni pline de interactivitate si exemple vor inspira audienta ce va fi prezenta in data de 29 mai 2014, la Crystal Palace Ballrooms.

Companiile care vor avea reprezentanti la acest eveniment vor beneficia cu siguranta de o crestere a pregatirii angajatilor, de dezvoltarea unor strategii de companie sau de alegerea celor mai bune tehnici de pozitionare in piata ca lideri.
Energia si dinamismul se vor combina cu mesajele si exemplele lui Al Ries, participantii vor fi provocati si entuziasmati in acelasi timp de catre acest celebru speaker si autor.

Experienta sa de peste 40 de ani de business cu top companii la nivel mondial si noutatea absoluta a programului prezentat la Bucuresti sunt doua argumente extrem de importante pentru a lua o decizie de a participa la acest eveniment.

Al Ries a fost pozitionat de multe ori in top 10 business gurus de publicatii de specialitate alaturi de alte nume celebre precum Seth Godin, Tom Peters, Jack Welch, Peter Drucker sau Malcolm Gladwell.

Detalii si inscrieri: www.reversemedia.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)