Alina Dragan, Vicepresedinte Executiv responsabil de Divizia Resurse Umane UniCredit Tiriac Bank, este de parere ca sistemul bancar a continuat procesul de consolidare si in 2013, dar considera ca ne apropiem de stabilizarea conditiilor din piata muncii.

”sistemul bancar ramane foarte dinamic si ofera astfel posibilitati de crestere selectiva, in acord cu oportunitatile de piata”, a subliniat Alina Dragan, in cadrul unui interviu acordat in exclusivitate pentru www.iLikeBanking.ro.

Vicepresedintele Executiv responsabil de Divizia Resurse Umane UniCredit Tiriac Bank anunta ca institutia de credit recruteaza candidati atat pentru pozitii din front office – pozitii ce vizeaza relationarea directa cu clientii nostri cat si specialisti in domeniul IT sau Operatiuni, Risc.

Alina Dragan spune ca anul trecut mai mult de jumatate din pozitiile vacante de la UniCredit Tiriac Bank au fost ocupate de colegi din interiorul grupului care si-au dorit sa se dezvolte profesional. Afla mai multe detalii despre campaniile de recrutare ale UniCredit Tiriac Bank si despre proiectele de resurse umane ale bancii, citind interviul cu Alina Dragan pe www.iLikeBanking.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)