Alior Bank din Polonia a anuntat ca va deschide o filiala accesibila numai de pe retelele sociale. „Suntem acum la banca 3. 0″ a declarat Wojciech Sobieraj, seful Alior Sync. Aceasta banca se va adresa in special tinerei generatii care-si petrece majoritatea timpului pe Facebook. Alior Sync va oferi servicii financiare clasice, dar poate, de asemenea, „sa organizeze bugetul clientului si sa actioneze ca o agentie de petrecere a timpului liber”, mai spune Sobieraj.

Potrivit publicatiei poloneze „Gazeta Wyborcza”, proiectul are toate sansele de succes deoarece aproape 21% din polonezi fac deja operatiuni online si se estimeaza ca in 2016 vor fi 40%. Alior a fost fondata in urma cu trei ani, si are capital italian. In ciuda crizei financiare, banca are peste 600 000 clienti. Este pe locul al doilea in clasamentul „institutiilor financiare care ofera cele mai bune servicii” in Polonia, fiind numarul unu in 2009 si 2010.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)