Grupul polonez Alior Bank a anuntat semnarea unui acord prin care va oferi servicii bancare catre sase milioane de clienti ai subsidiarei Deutsche Telekom din Romania. Furnizarea serviciilor financiare ale Alior catre persoanele fizice si juridice va fi intermediata de Telekom Romania iar tranzactia va majora semnificativ profitabilitatea bancii, se arata in comunicatul Alior.

Telekom Romania va fi intermediar al serviciilor financiare oferite de polonezii de la Alior Bank

Grupul Deutsche Telekom este prezent in aproximativ 50 de tari si are circa 228.000 de angajati la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro in anul financiar 2014, mai mult de 60% din aceasta valoare fiind consemnata in afara Germaniei.

Deutsche Telekom controleaza 40% din actiunile Hellenic Telecommunications Organization (OTE), care, la randul sau, detine 54,01% din Telekom Romania. La jumatatea lunii august 2014, Romtelecom si Cosmote Romania au anuntat ca vor fi reprezentate comercial prin intermediul brandului Telekom Romania, iar produsele si serviciile vor fi oferite sub brandul ‘T’.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)