Alpha Bank angajeaza un Ofiter Marketing – in cadrul Dezvoltare Business Carduri, la sediul central. Persoana vizata pentru aceasta pozitie va contribui la definirea planului, programelor si bugetului de marketing, specifice Directiei Carduri; ea/ el va urmari administrarea eficienta a acestora, respectand standardele procedurale si cooperand cu unitatile si furnizorii implicati. Printre responsabilitatile sale principale se numara raportarile referitor la eficienta/ eficientizarea masurilor de marketing implementate precum si identificarea oportunitatilor de dezvoltare a business-ului.

Cerinte:
Absolvent/a al/a unei facultati cu profil economic – preferabil marketing/ stiintele comunicarii;
Experienta profesionala in marketing, respectiv in desfasurarea unor activitati similare celor mentionate mai sus, este o conditie obligatorie; experienta bancara in marketing, in special cea cu aplicabilitate la domeniul cardurilor, va constitui un avantaj;
Un nivel avansat de cunoastere a limbii Engleze – scris si conversatie;
Microsoft Office, Adobe Photoshop – avansat;
Adobe illustrator, HTML – cel putin nivel mediu;
Cunostinte de SQL;
Abilitati excelente de comunicare si relationare interpersonala, orientare catre clienti si catre atingerea obiectivelor propuse;
Creativitatea si un inalt nivel de profesionalism sunt, totodata, calitati necesare;

Credibilitate, seriozitate, autodeterminare si incredere in fortele proprii, proactivitate, dinamism si capacitatea de rezolvare prompta a problemelor si de prioritizare a obiectivelor tinta, planificate.

Te invitam sa trimiti CV-ul tau insotit de o scrisoare de intentie la:  cariere@alphabank.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)