Alpha Bank România continuă să își consolideze poziția pe piața de plăți

Alpha Bank devine prima bancă din România care oferă o soluție completă de acceptare a plăților prin terminalele POS a cardurilor emise sub siglele celor mai importante organizații de plată din lume precum Visa, Mastercard, UnionPay și American Express, se arată îmntr-un comunicat de presă.

Această soluţie oferă comercianților locali oportunităţi de creștere prin accesul la o nouă categorie de deținători de carduri premium, ceea ce poate contribui la extinderea afacerii lor.

„Suntem singura bancă din România prin care sunt acceptate tranzacții efectuate cu carduri emise sub sigla celor mai mari organizații de plată din lume – Visa, Mastercard, UnionPay și American Express. Totodată, faptul că o organizaţie de plată cu o politica exclusivistă îşi completează prezenţa locală printr-un parteneriat cu Alpha Bank Romania reprezintă o recunoaştere a calităţii şi a consistenţei serviciilor de plată ale băncii pe piaţa din România.“, a declarat Viorel Vasile, Director, Unitatea Carduri.

Plasând evoluția în centrul valorilor sale, Alpha Bank România continuă să își consolideze poziția pe piața de plăți, în linie cu tendințele globale, răspunzând astfel cererii tot mai mari de soluții de plată digitale.

Această serie de inovații a presupus multiple lansări pe piața locală, cum ar fi lansarea primei soluții SoftPOS din România – Alpha PhonePOS, implementarea cu succes a noii soluții „Instant Money Back” pe platformele online eMag și Fashion Days împreună cu PayU, participarea la programul-pilot global VISA Installments și certificarea noilor terminale POS Verifone Engage, în parteneriat cu Printec România, în paralel cu extinderea progresivă a tehnologiei bancare self-service în unitățile sale teritoriale.

Pentru informaţii suplimentare despre serviciile de acceptare la plată a cardurilor oferite de Alpha Bank Romania citesti AICI

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)