Alpha Bank Romania lanseaza noua campanie promotionala Member Get Member ce poate aduce clientilor bancii posesori ai unui card de credit MasterCard premii de 100 lei prin simpla recomandare a unui prieten care sa aplice cu succes pentru un card MasterCard.

Campania ofera avantaje si persoanelor recomandate, ce beneficiaza de zero taxa de emitere si zero comision anual pentru administrarea cardului in primul an. Totodata, acestea pot recomanda la randul lor noi clienti, avand posibilitatea de a obtine bonusul de 100 lei pentru fiecare card nou emis.

Campania Member Get Member este atasata cardurilor de credit Alpha MasterCard Credit si Cosmote Alpha MasterCard si se desfasoara pana la mijlocul lunii iunie. O persoana poate obtine mai multe premii, in functie de recomandarile realizate.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)