Alpha Bank Romania ofera clientilor un serviciu prin care persoanele fizice pot vizualiza online, in orice moment si de oriunde, extrasele de cont si card de credit. Serviciul este oferit gratuit, iar clientii au posibilitatea sa interactioneze cu banca 24 de ore din 24, 365 de zile pe an si sa primeasca informatii detaliate despre fondurile pe care le au la dispozitie in conturile personale, despre tranzactiile efectuate pe conturi curente sau conturi de economii, informatii despre carduri, servicii de cont (standing order si direct debit), depozite sau credite.

Accesul si activarea serviciului se realizeaza exclusiv online, in baza elementelor de identificare detinute de fiecare client, fara a fi necesara deplasarea la banca. Serviciul poate fi accesat de pe orice terminal cu conexiune la internet, inclusiv de pe telefoane mobile si tablete.

”Pentru toate institutiile financiare este tot mai evident ca tendinta de digitalizare reprezinta o oportunitate de a modela relatia client-banca, in interesul ambilor parteneri, eliminand barierele impuse de orele de program cu publicul. Revolutia mobila genereaza un nou concept in banking: banca oriunde, oricand”, a declarat Sergiu Oprescu, presedintele executiv al Alpha Bank Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)