Alpha Bank Romania a fost un sustinator puternic al programului Prima Casa, prin acordarea unui numar semnificativ de credite, se arata intr-un comunicat de presa remis de institutia de credit publicatiei online www.bankingnews.ro.

De la lansarea programului Prima Casa, respectiv anul 2009, si pana in prezent, Alpha Bank a acordat peste 10.000 de credite, in valoare totala de aproximativ 0.5 miliarde euro.

Alpha Bank Romania continua creditarea prin programul Prima Casa si in anul 2015, oferind clientilor si familiilor acestora posibilitatea de a achizitiona o locuinta  pe o perioada de creditare cuprinsa intre 10 si 30 de ani, cu un avans minim de 5% din pretul locuintei.

De asemenea, impreuna cu societatile de asigurare partenere, banca ofera produse de asigurare avantajoase, destinate protectiei clientilor sai, respectiv asigurarea locuintei, suport financiar in cazul pierderii locului de munca si/sau incapacitatii temporare de munca sau protectia financiara a celor dragi prin asigurarea de viata ce poate fi atasata creditului.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)