Alpha Bank Romania a acordat primul credit din cadrul programului Prima Masina, unui client al sucursalei sale din Pitesti, se arata intr-un comunicat de presa remis de Alpha Bank.

Alpha Bank participa in programul guvernamental Prima Masina, oferind clientilor posibilitatea de a  achizitiona un autovehicul nou, in valoare de maxim 62.000 lei (pret cu TVA). Creditul este disponibil in lei si se acorda pe o perioada de maxim 5 ani, iar avansul solicitat este de minim 5% din valoarea autovehiculului.

Clientii pot afla pe loc, in unitatile bancii, suma pe care o pot accesa. Raspunsul din partea bancii cu privire la aprobarea cererii de credit in cadrul programului Prima Masina este obtinut in 24 de ore de la momentul depunerii documentatiei complete. Ulterior, dosarul de credit este prezentat spre aprobare Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderi Mici si Mijlocii.

In plus, prin intermediul partenerilor sai traditionali in domeniul asigurarilor, Alpha Bank ofera clientilor posibilitatea de a incheia o asigurare CASCO in conditii foarte avantajoase, incheierea unei asigurari de acest tip pentru autovehicul, pe toata perioada creditului, fiind necesara in cadrul acestui program.

Mai multe detalii despre solutiile de finantare auto oferite de banca sunt disponibile pe  www.alphabank.ro, precum si in toate unitatile Alpha Bank Romania din Bucuresti si din tara.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)