Alpha Bank promovează două anunțuri de angajare pentru mai multe posturi de administratori credite IMM/corporate și consilieri clienți și vânzări retail/IMM pentru sediul central și sucursalele din București. Campania de recrutare are drept scop găsirea candidaților care să răspundă cerințelor pentru joburile vizate de cea mai mare bancă cu acționariat grecesc.

Persoanele vizate pentru poziția de administrator credite IMM/corporate vor asigura suportul pentru implementarea, administrarea și monitorizarea creditelor acordate persoanelor juridice și vor întocmi contractele de împrumut, de facilitate, de garanție și acte adiționale aferente.

Pe de altă parte, candidații care vor ocupa posturile de consilieri clienți și vânzări retail/IMM vor interacționa direct cu clienții, vor deschide și vor administra conturile acestora și vor promova produsele și serviciile Alpha Bank.

În general, banca solicită studii superioare finalizate, preferabil în domeniul economic, experiență în domeniul de profil, cunoștințe de limba engleză (scris și conversație) și abilități relevante de negociere, de vânzare și de rezolvare promptă a solicitărilor clienților.

Publicația online www.bankingnews.ro vă prezintă în cadrul Secțiunii ”Angajări Bănci” anunțurile de angajare ale Alpha Bank, cu detalii despre descrierea joburilor scoase la concurs și cerințele solicitate. Persoanele care doresc să aplice pentru cele două posturi promovate de Alpha Bank pot accesa cele două linkuri de mai jos, unde găsesc amănunte despre modul de transmitere a CV-urilor și scrisorilor de intenție.

* Alpha Bank – Administratori credite IMM/corporate (Aplică pentru acest job AICI)

* Alpha Bank – Consilieri clienți și vânzări retail/IMM (Aplică pentru acest job AICI)

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)