Alpha Bank Romania anunta incheierea unui parteneriat cu Vodafone Romania prin care ofera clientilor noi variante de plata a facturilor prin Internet Banking, Mobile Banking, Direct Debit sau la ghiseele bancii.

Prin intermediul serviciilor de Internet Banking si Mobile Banking, clientii au posibilitatea de a achita facturile direct din contul curent, oricand si de la orice computer, telefon sau tableta conectata la internet, fara a mai fi necesara deplasarea la furnizorul de servicii sau la banca.

Alpha Bank are un portofoliu de 33 de furnizori nationali si locali cu care a incheiat parteneriate de colectare, facilitand clientilor bancii achitarea facturilor de utilitati fara costuri suplimentare, atat prin canalele electronice, cat si la sediul unitatilor bancii.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul bancii: https://www.alphabank.ro/platautilitati.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)