Nu putini sunt clientii care luna de luna apeleaza la casele de schimb valutar ale bancilor in special pentru a cumpara euro cu scopul precis de a-si achita ratele la credite. In acest sens, este bine de stiut la ce banci poti gasi cel mai bun curs valutar. Cum diferentele dintre cursurile afisate de institutiile de credit autohtone sunt destul de mari, o analiza atenta poate insemna o economie importanta de bani.

Publicatia online www.bankingnews.ro prezinta in fiecare zi cotatiile de curs de schimb valutar disponibile la principalele institutii de credit de pe piata autohtona. Materialul, disponibil AICI, ofera o imagine de ansamblu asupra pietei valutare si identifica cel mai bun curs leu/euro si/sau leu/dolar. Din analiza zilnica a cotatiilor de schimb valutar a rezultat ca cel mai bun curs valutar este afisat de cele mai multe ori de Alpha Bank, Banca Comerciala Carpatica si Romanian International Bank.

Spre exemplu, astazi, 18 iunie 2012, cel mai ieftin euro il puteti cumpara de la Alpha Bank (4.4650 lei), Romanian International Bank si Banca Comerciala Carpatica la pretul de 4.4850 lei. Si cotatia CEC Bank (4.4900 lei) se afla printre cele mai avantajoase. Cel mai bun curs valutar bancar pentru vanzarea euro este oferit de Alpha Bank (4.4450), Banca Romaneasca (4.4390 lei) si de Romanian International Bank (4.4310 lei). O alta institutie de credit care cumpara euro la un cost atractiv este CEC Bank (4.4300 lei).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)