Cu prilejul Black Friday, clientii Altex pot profita atat de reduceri de preturi, cat si de finantare prin creditul Respiro, cu perioada de gratie intre 81 si 113 zile, oferit in parteneriat cu BRD Finance, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de credit.

Black Friday vine la Altex, ca in fiecare an, cu reduceri de preturi, acompaniate si de oferte de finantare pe masura. Pentru a facilita clientilor accesul la produsele pe care le doresc, BRD Finance ofera un credit cu perioada de gratie cuprinsa intre 81 si 113 zile. Cu alte cuvinte, avantajul principal al celor interesati de creditul Respiro pentru a cumpara de Black Friday este ca prima rata va fi platita in 2014.

Prin intermediul acestui imprumut, clientii Altex pot achiziţiona orice produse in valoare de minimum 1.500 lei, pe o perioadă de minimum 24 de luni, in contextul in care bugetul personal dedicat cadourilor pentru Sarbatori nu va fi afectat.

Clientii interesati de obtinerea unui credit Respiro se pot adresa operatorilor de credit din magazinele Altex, formalitatile de acordare realizandu-se pe loc, in baza unei documentatii minimale. Mai multe detalii, precum si simulari, pot fi solicitate operatorilor din reteaua Altex.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)