Autoritatile de reglementare din Statele Unite au inchis o banca regionala din statul american Illinois, iar bancile intrate in lichidare de la inceputul anului a urcat la 43, potrivit MarketWatch. First United Bank a fost inchisa de Departamentul pentru Reglementare Financiara si Profesionala din Illinois. Old Plank Trail Community Bank, o subsidiara a Wintrust Financial, a acceptat sa preia First United, printr-un acord cu autoritatea federala pentru reglementarea depozitelor. Banca este a saptea institutie de credit prabusita in Illinois in acest an.

First United avea active totale de circa 328,4 milioane de dolari si depozite totale de 316,9 milioane de dolari la sfarsitul lunii iunie. Autoritatea pentru asigurarea depozitelor estimeaza ca va inregistra costuri de 48,6 milioane de dolari in urma prabusirii First United.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)