[dropcap]S[/dropcap]apte banci deruleaza in momentul de fata campanii de recrutare care vizeaza ocuparea unor posturi pentru departamentele IT, specialistii din domeniul de profil putand gasi in cadrul institutiilor de credit joburi foarte bine platite.

Practic, Alpha Bank, BRD, Banca Romaneasca, Libra Internet Bank, UniCredit Tiriac Bank, Volksbank si ING Bank au disponibile 15 posturi destinate specialistilor IT.

Angajari Banci: Cele 15 locuri de munca disponibile specialistilor IT

Alpha Bank angajeaza analist programator .NET, MS SQL SERVER pentru sediul central, principalele atributii ale jobului fiind dezvoltarea si intretinerea aplicatiilor bancare in cadrul directiei IT. Sunt preferati absolventii de studii superioare in domeniul tehnologiei informatiei. Candidatii sunt invitati sa transmita un CV detaliat insotit de o Scrisoare de Intentie la e-mailul cariere@alphabank.ro.

BRD cauta pentru BRD Asigurari de Viata/ BRD Fond de Pensii (Bucuresti) persoana potrivita pentru ocuparea pozitiei de IT Application Administrator. Cei interesati sunt indemnati sa transmita CV-ul in limba engleza la recrutare@brd.ro cu specificatia “Application  for the  IT Application  Administrator opening”.

Banca Romaneasca a scos la concurs postul de SAP BW Consultant, care are atributii in colectarea informatiilor pentru a analiza si evalua sistemele existente sau propuse si pentru crearea de programe software conform specificatiilor tehnice si functionale, respectand standardele interne de programare si cele mai bune practici de programare. Candidatii trebuie sa stie ca cerintele tehnice vor face subiectul unei probe de test si pot obtine mai multe detalii la e-mailul daniela.radulescu@brom.ro.

Libra Internet Bank angajeaza pentru divizia IT un programator SQL si un Junior Developer. Principalele responsabilitati pentru postul de programator SQL vizeaza dezvoltarea, modificarea si testarea de proceduri si functii in MS SQL; asigurarea unui nivel de calitate corespunzator a codului scris (respectarea de bune practici si a metodologiei si standardelor interne de dezvoltare) si participarea la sesiuni de “code review”. Totodata, pozitia de Junior Developer presupune elaborarea de design și programare de aplicatii T24, design si programare pentru baze de date, gasirea de solutii pragmatice la probleme tehnice dificile generate de platforma folosita etc.

UniCredit Tiriac Bank recruteaza IT Network/VMware Administrator pentru Bucuresti UniCredit Tiriac Bank. Viitorul angajat va asigura administrarea site-ului bancii, va supraveghea functionarea corecta a serverelor, a sistemelor de operare si a aplicatiilor, va acorda sprijin pentru angajatii bancii etc. Persoanele care doresc sa aplice pentru acest post pot trimite CV-ul si o scrisoare de intentie la jobs@unicredit.ro.

Volksbank are doua posturi disponibile pentru departamentul IT, respectiv Database Administrator si Sr. IT System Operator. Candidatii interesati sa aplice pentru aceste joburi pot utiliza e-mailul hr@volksbank.ro.

ING Bank a scos la concurs cele mai multe joburi pentru specialistii IT, un numar de 6 posturi fiind disponibile pentru cei interesati. Cele sase anunturi de angajare vizeaza ocuparea pozitiilor de Senior Analyst Programmer, Jr. JAVA Analyst Programmer, JR System Analyst on CreditPlatform, .NET Developer (Analyst Programmer), ASP.NET/ SharePoint Developer si IT Teamlead Web Development.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)