Analizand site-urile de recrutare, poti observa ca anunturile de angajare postate de banci sunt tot mai putine. In fapt, aceste portaluri ofera cea mai fidela imagine a pietei de munca din domeniului de profil. Si totusi, chiar daca sunt intr-o perioada de restructurare la nivelul personalului, unele institutii de credit autohtone continua sa scoata la concurs cateva posturi specializate. Cele mai multe locuri de munca disponibile in cadrul bancilor sunt in domeniul IT si pentru ocuparea de functii de conducere a unor departamente sau sucursale.

Daca vrei sa aplici pentru un post in cadrul unei banci exista o sansa sa gasesti cateva joburi libere promovate de reprezentantii HR pe propriile pagini de Internet. La sectiunea ”Cariera”, fiecare institutie de credit posteaza in general cateva amanunte despre strategia de resurse umane, detalii despre posibilitatea de a incarca/trimite CV-ul si o pagina cu posturile vacante.  Multe dintre banci te intampina in cadrul acestei sectiuni cu un anunt simplu de genul ”Pentru moment nu avem posturi disponibile”, informare care spune multe despre potentialul pietei de munca din domeniul bancar.

Exista insa si institutii de credit care in prezent au scos la concurs mai multe joburi, BRD, Banca Transilvania, ING Bank, Banca Romaneasca si Libra Internet Bank asteptand CV-uri pentru ocuparea unui numar total de 39 locuri de munca vacante. Publicatia online www.bankingnews.ro te tine la curent cu informatii la zi despre joburile scoase la concurs de institutiile de credit din Romania, sectiunea Angajari Banci – disponibila AICI – fiind un instrument util pentru cei care doresc sa lucreze intr-o banca.

Angajari Banci: ce posturi sunt scoase la concurs

BRD
* IT Developer (Bucuresti)
* Sef Serviciu Campanii Comerciale (Bucuresti)
* Coordonator Marketing (Bucuresti)
* Junior Functional Administrator French&English Speaking (Societe Generale European Business Services, Bucharest)
* IT Projects Coordinator (Bucuresti)
* Actuar
* Regulatory Reporting Analyst – French & English Speaker
* Consilier Juridic (Constanta)
* Operator Ghiseu Universal (Satu Mare)
* Coordonator Raportare (Societe Generale European Business Services, Bucuresti)
* Senior IS Project Manager French& English Speaking – Societe Generale European Business Services (Bucharest)
* Continuous Improvement Project Manager French& English Speaking – Societe Generale European Business Services (Bucharest)
* Analist Credite Non-Retail Persoane Juridice (Centru Regional ServiciiI Clienti Bucuresti)

Pentru a vizualiza amanunte privind descrierea joburilor disponibile la BRD si pentru a afla cum poti aplica CLICK AICI.

Banca Transilvania
* Cariera in Banca Transilvania
* Auditor Intern – Centrala BT Cluj-Napoca
* Relationship Manager – Iasi
* Relationship Manager Divizia pentru Medici – Bucuresti
* Evaluator – Bucuresti
* Consilier IMM – Bucuresti
* Analist Credite Corporate – Botosani
* Consilier IMM – Slobozia
* Consilier Vanzari Carduri – Bucuresti Otopeni
* Evaluator – Drobeta-Turnu Severin

Pentru a vizualiza amanunte privind descrierea joburilor disponibile la Banca Transilvania si pentru a afla cum poti aplica CLICK AICI.

ING Bank
* Programmer IT
* System Analyst – Application Development Profile
* Jr. Analyst Programmer
* Jr. JAVA Analyst Programmer
* Sr Product Management – Micro-companis & Self employed lending
* Product Analyst

Pentru a vizualiza amanunte privind descrierea joburilor disponibile la ING Bank si pentru a afla cum poti aplica CLICK AICI.

Libra Internet Bank
* Sef Departament Administrare Credite Suport Sucursale – Sediul Central, Bucuresti
* Programator ASP.NET- Divizia IT
* Programator PHP- Divizia eBusiness (2 pozitii)
* Technical Expert – Divizia IT
* Corporate Relationship Manager – Sucursala Baneasa
* Portfolio Manager – Sucursala Craiova
* Personal Banker – Sucursala Afumati

Pentru a vizualiza amanunte privind descrierea joburilor disponibile la Libra Internet Bank si pentru a afla cum poti aplica CLICK AICI.

Banca Romaneasca
* Ofiter bancar raportare
* SAP BW Consultant
* Director Divizie Managementul Remedierii

Pentru a vizualiza amanunte privind descrierea joburilor disponibile la Banca Romaneasca si pentru a afla cum poti aplica CLICK AICI.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)