Dupa ce am vazut cum “arata” angajatul ideal cautat de banci, sa vedem cat de bine i-au rasplatit angajatorii pentru munca depusa. Recrutorii Manpower au explicat care au fost pozitiile pentru care au facut cele mai multe angajari in banking, pe salarii nete de circa 1.000 de euro pe luna.

Conform analizei prezentate, in privinta salarizarii, exista o discrepanta destul de mare intre sucursale sau agentii si centrala, potrivit specialistilor Manpower, citati de portalul Economica.net.

Iata care sunt posturile pentru care s-au facut angajari pe salarii nete lunare de circa 1.000 euro, in 2014.

In centrala au fost cautati mai ales specialistii in vanzari bancare business to business (B2B), asa-numitii relationship manageri, atat pe partea de consolidare a portofoliilor, cat si pe partea de atragere de noi clienti, spun recrutorii Manpower.

Anul trecut, au fost destul de cautati pe piata analistii de risc din centrala si personalul juridic responsabil de recuperarea creantelor, desi amploarea cererilor nu a atins-o pe cea din posturile de vanzari.

Si directorii de sucursala au fost recrutati pe salarii nete lunare de circa 1.000 de euro, in 2014, insa pe acest segment nu a existat un volum relevant de recrutari, au spus consultantii Manpower, pentru portalul Economica.net

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)