Credit Europe Bank România le aduce astăzi clienților deținători de carduri Mastercard Apple Pay, un serviciu care transformă plățile mobile într-un mod ușor, sigur și confidențial de a plăti rapid și comod.

Securitatea și confidențialitatea se află la baza Apple Pay. Când este folosit un card de credit sau debit cu Apple Pay, numărul cardului nu este stocat nici pe dispozitiv, nici pe serverele Apple. În schimb, este alocat un număr unic dispozitivului (Device Account Number) criptat și stocat în siguranță în zona securizată a dispozitivului clientului (Secure Element). Fiecare tranzacție este autorizată printr-un cod de siguranță unic și dinamic.

Apple Pay este ușor de configurat, iar clienții vor primi în continuare toate beneficiile și bonusurile oferite de cardurile de credit și debit. În magazine, Apple Pay funcționează cu iPhone SE, iPhone 6 sau versiunile mai recente și cu Apple Watch.

Cumpărăturile online în aplicațiile și website-urile care acceptă Apple Pay sunt realizate simplu cu Touch ID printr-o atingere sau prin dublu click pe butonul lateral și o privire la iPhone X pentru autentificare cu Face ID. Prin Apple Pay, clienții nu trebuie să completeze manual formulare sau informații de livrare și facturare. Când plătesc pentru bunuri și servicii, în aplicații sau folosind Safari, Apple Pay funcționează cu iPhone 6 și versiuni ulterioare, iPhone SE, iPad Pro, iPad (a cincea generație), iPad Air 2 și iPad mini 3 și versiunile mai noi.

Clienții pot folosi Apple Pay și în Safari pe orice produs Mac introdus în sau după 2012 care rulează macOS Sierra și pot confirma plata cu iPhone 6 sau o versiune ulterioară sau cu Apple Watch ori cu Touch ID pe noul MacBook Pro.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)