BCR lansează o nouă inovație în ecosistemul financiar George. Clienții băncii pot opta acum pentru un proces simplificat de înrolare a cardului bancar în Apple Pay, direct din aplicația de mobile banking George – soluție denumită In-App Provisioning.

BCR este prima bancă din România care implementează soluția de tip In-App Provisioning. La nivelul Erste Group, soluția este utilizată în Austria și Cehia, unde 80% din totalul activărilor Apple Pay se defășoară acum prin George.

Avantajele acestei soluții sunt:

  • flux simplificat – aplicația George anunță opțiunea printr-un pop-up, iar pașii sunt ușor și rapid de parcurs
  • înrolare fără card bancar – preluarea datelor se face automat din George
  • finalizarea operațiunii fără SMS – întrucât fluxul pornește din zona autentificată George

Activarea Apple Pay din aplicația George este intuitivă și pornește automat la prima logare în aplicație a clienților. Acestora le este afișat un mesaj pop-up, similar cu cel din George Pay (soluția de plată a băncii pentru terminale Android), din care pot porni fluxul de înrolare.

Al doilea pas presupune selectarea cardului, iar ultimul acceptarea termenelor și condițiilor. La finalizarea acestor trei pași, cardul este automat adăugat în Wallet. Fără scanarea cardului sau introducerea manuală a datelor, fără SMS.

La 24 de ore de la integrarea soluției, ponderea înrolărilor în Apple Pay prin aplicația George este de 20% din totalul activărilor Apple Pay la BCR.

Urmărește clipul de mai jos să vezi cât de ușor este acum să îți înrolezi cardurile de la BCR în Apple Pay! Revenim și cu alte noutăți din lumea lui George!

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)