Sediu BRD

La sfârșitul săptămânii trecute a fost inaugurat la Arad noul hotel Aniroc Signature, o investiție realizată de familiile Cosma și Țucudean. BRD Groupe Société Générale a participat la realizarea proiectului printr-o finanțare pe termen lung în valoare de 4 milioane euro. Amplasat în centrul Aradului, Aniroc Signature Hotel îmbină stilul industrial cu cel modern, purtând în același timp amprenta Aradului de altădată.

“Apreciem sprijinul permanent al BRD pentru diversele noastre proiecte. La Aniroc Signature Hotel, BRD s-a angajat pe termen lung alături de noi, având încredere în viziunea noastră, în proiect și în potențialul unui Arad din ce în ce mai efervescent din punct de vedere economic și social”, au declarat frații George și Miriam Țucudean.

“Banca noastră participă activ la susținerea proiectelor clienților săi și la dezvoltarea comunităților din România. Proiectul Aniroc Signature Hotel se înscrie în cadrul unui parteneriat de peste 25 de ani alături de unii dintre cei mai reprezentativi și dinamici antreprenori din regiunea de vest a țării, familiile Cosma și Țucudean”, a spus Felix Daniliuc, Directorul Departamentului IMM al BRD Groupe Société Générale.

Aniroc Signature Hotel este prietenos cu mediul

 

Dezvoltatorii au urmărit nu doar confortul oaspeților, ci și protejarea mediului, optând pentru soluții sustenabile, prin utilizarea biomasei pentru producerea energiei termice, împreună cu un sistem de recirculare a gazelor de ultimă generație.

30% din energia electrică necesară funcționării hotelului este produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, diferența provenind din energie verde cu certificate de origine prin intermediul unui parteneriat cu Enel. Toate camerele beneficiază de aport de aer proaspăt și aer condiționat (cald și rece) pe toată durata anului.

Aniroc Signature Hotel este dezvoltat de familia arădeană Țucudean-Cosma, care deține crama Maxi Marc și un complex sport & spa cu ștrand în Arad. Hotelul are 73 de camere și 7 apartamente, sală de conferințe și evenimente, spa, sală de fitness și parcare proprie. Head chef al restaurantului va fi Raul Vidican.

De asemenea, hotelul este dotat cu un centru Spa și o sală de fitness. Sala de conferințe și evenimente are o capacitate de 150 locuri. De asemenea, noul hotel operează un restaurant, precum și o terasă cu 60 de locuri.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)