Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a autorizat miercuri, 1 aprilie, emiterea certificatului de înregistrare a obligaţiunilor emise de societatea Vivre Deco în vederea admiterii la tranzacţionare pe sistemul multilateral de tranzacţionare administrat de Bursa de Valori Bucureşti. Obligaţiunile vor intra la tranzacţionare sub simbolul VIV25E.

“În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, printre care:

  • Emiterea Certificatului de înregistrare a obligațiunilor emise de societatea Vivre Deco S.A. București în vederea admiterii la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare administrat de B.V.B”, potrivit ASF.

Vivre a oferit spre vânzare 30.000 de obligaţiuni cu o valoare nominală de 100 euro, la o dobândă între 4,5 şi 5,5%. Plasamentul a fost suprasubscris, iar emitentul a decis suplimentarea ofertei, atrăgând în total 3,5 milioane euro la o dobândă de 5,25%.

Citeste si

Vivre atrage 3,5 milioane euro prin plasamentul privat de obligațiuni intermediat de BT Capital Partners

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)