In cursul sedintei Consiliului de Supraveghere al Societatii Asigurarea Romaneasca – ASIROM Vienna Insurance Group, care a avut loc in data de 17 iunie 2014, au fost hotarate modificari de natura organizatorica in companie, se arata intr-un comunicat de presa remis de Asirom.

Mandatul doamnei presedinte Mariana Diaconescu s-a incheiat, iar conducerea Vienna Insurance Group impreuna cu doamna Mariana Diaconescu au decis de comun acord ca acest mandat sa nu fie prelungit, doamna Diaconescu dorind a se dedica unei alte provocari profesionale.

“Sunt onorata ca timp de noua ani de zile am avut oportunitatea de a face parte dintr-un colectiv de oameni deosebiti si ca din anul 2011 am preluat traditia celei mai vechi companii de asigurari din Romania, dezvoltand impreuna o companie puternica, bazata pe valori autentice si durabile. Am convingerea ca ASIROM Vienna Insurance Group va ramane in topul celor mai mari companii de asigurari din Romania si ca va fi in continuare un partener loial atat clientilor, cat si colaboratorilor”, a declarat doamna Mariana Diaconescu in legatura cu timpul petrecut in ASIROM.

Despre ASIROM Vienna Insurance Group
De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a grupului lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est, Vienna Insurance Group (VIG).

Vienna Insurance Group (VIG) este lider in asigurari atat in Austria, cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii din 25 de tari formeaza un Grup cu o traditie, brand-uri puternice si relatii apropiate cu clientii. VIG are o experienta de 190 de ani in domeniul asigurarilor. Cu peste 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este liderul incontenstabil pe pietele cele mai importante din portofoliu. Prin urmare, are o pozitionare excelenta, ce ii permite sa profite de oportunitatile de crestere pe termen lung intr-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group (VIG) este compania cu cel mai bun rating al indicelui ATX de pe piata bursiera austriaca; este de asemenea listat si in Prague Stock Exchange.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)