Sucursala Astra Asigurari din Ungaria a deschis, in ultimele trei luni, patru puncte de vanzare in Budapesta, Miskolc, Pecs si Gyor, reteaua teritoriala urmand sa fie extinsa si in Debrecen si Szeged in luna octombrie, investitiile cumulate in cele sase locatii depasind 4 milioane de euro. “Investitiile in cele sase centre de servicii pentru clienti se ridica la peste 4 milioane de euro. Obiectivul nostru este sa fim cat mai aproape de clienti, sa ne gaseasca nu doar pe Internet, sa aiba acces la toata paleta de produse: RCA, asigurari de locuinte, de viata si corporate”, a declarat directorul general al Astra Biztosito, Bela Torok, citat de Mediafax. Astra Biztosito si-a inceput activitatea in octombrie 2010. Sucursala a inregistrat in 2011 subscrieri de 65,87 milioane de lei, de la 77.624 lei in urma cu an.

In primele sase luni ale acestui an, sucursala Astra din Ungaria a subscris prime de 50,5 milioane de lei.

Astra Asigurari a fost infiintata in anul 1991 si are un capital social de 192,71 milioane de lei, controlat de The Nova Group Investments Romania SA – 72,68% si Epsilon Estate Provider SRL- 27,02%, alaturi de mai multe persoane fizice si juridice, cu o participatie reprezentand 0,3% din capitalul social.

The Nova Group Investments Romania si Epsilon Estate Provider sunt controlate de omul de afaceri Dan Adamescu.

La nivelul anului 2011, Astra a ocupat prima pozitie in topul asiguratorilor locali dupa nivelul subscrierilor, care au atins 1,01 miliarde de lei, in scadere cu 6,5% fata de anul precedent.

In prima parte a acestui an, Omniasig a devansat Astra in privinta veniturilor din prime subscrise. Astfel, Omniasig a consemnat venituri de 548,9 milioane de lei, comparativ cu 516,7 milioane de lei in Astra.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)