Trei persoane au jefuit aseara o sucursala BRD din Pitesti, dupa ce unul dintre atacatori a amenintat-o pe casiera bancii cu un pistol. Politistii ii audiaza pe angajatii unitatii bancare. Suma pe care ar fi furat-o cei trei barbati care au jefuit, vineri seara, o surcursala BRD din Pitesti, dupa ce au amenintat-o pe casiera cu un pistol, este de aproximativ 10.000 de lei, au declarat surse judiciare, citate de corespondentului Mediafax..

Potrivit surselor citate, angajata bancii va fi cercetata pentru neglijenta in serviciu intrucât, din primele cercetari ale politistilor a reiesit ca femeia nu si-ar fi desfasurat activitatea in conditii de siguranta, fiind cu usa deschisa in timp ce numara banii.

Filiala bancii avea contract cu o firma de paza si avea camere video de supraveghere, care, potrivit primelor date, sunt functionale, urmand ca anchetatorii sa vizioneze si sa analizeze imaginile surprinse de acestea.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)