ING Bank: ING Bank: 🚁 Nevoile disperate cer măsuri disperate 🚁

Un elicopter aparținând armatei americane a aterizat forțat ieri în sensul giratoriu din Piața Charles de Gaulle, unde a doborât doi stâlpi de iluminat. Elicopterul Black Hawk era în survol alături de alte cinci astfel de aparate de zbor, însă la un moment dat a pierdut brusc din altitudine brusc, cel mai probabil din cauza unei defecțiuni tehnice.

Din fericire, accidentul nu s-a transformat într-o tragedie datorită măiestriei pilotului american și a intervenției agenților de la Poliția Rutieră care au reușit într-un timp foarte scurt să degajeze circulația autovehiculelor în sensul giratoriu. Elicopterele executau un zbor de repetiție pentru parada aeriană din 20 iulie de Ziua Aviației, care, în urma incidentului a fost anulată. ”Ambasada SUA este conștientă de incident și urmărim îndeaproape evoluțiile. Înțelegem ca nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru a rezolva situația și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, au menționat reprezentanții Ambasadei SUA din România.

Aterizarea forțată a elicopterului Black Hawk a devenit subiectul unor meme-uri și glume viralizate intens pe rețelele sociale. Prima ”reacție” a venit din partea Ambasadei Suediei, care și-a întrebat urmăritorii de pe Facebook: ”Cine are prioritate în sensul giratoriu de la Aviatorilor? Elicopterul/autoturismul?”. Incidentul a fost ”exploatat” și de trei bănci locale, care au realizat reclame sub forma unor meme-uri în care au făcut haz de necaz.

ING Bank: 🚁 Nevoile disperate cer măsuri disperate 🚁

First Bank: Nu-i nevoie să aterizezi. Îți poți deschide cont de oriunde!

OTP Bank: Când iei decizii #maicalculate, eviți aterizările forțate. 😊

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)