Veneto Banca anunta lansarea unui depozit pe 3 luni unde dobanda este capitalizata din prima zi. Depozitul “Avanti” ofera “marele avantaj” al dobanzii inca din prima zi a constituirii fara a mai trebui sa astepte scadenta depozitului. In plus, pentru retragerea sumelor provenite din dobanzi, in ziua virarii lor in contul clientului, cat si a capitalului, la data scadentei depozitului, nu se percep comisioane.

Chiar daca dobanda este oferita anticipat, acesta este una mica, fiind sub media pietei.

Depozitul “Avanti” are o durata de 3 luni, poate fi constituit din fonduri noi in Lei sau in Euro pentru valori de minimum 4.000 Lei sau 1.000 Euro si este adresat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Dobanzile anuale acordate pentru acest depozit sunt 2,75% pentru depozitele in Lei si 1,50% pentru cele in Euro.

Dobanzile oferite de banca sunt printre cele mai mici din piata. Potrivit datelor din piata, cea mai mare dobanda pentru un depozit pe 3 luni in lei, se situeaza la 3,95% – Piraeus Bank, urmata de dobanda oferita de Banca Comerciala Carpatica si Banca Romanesca – 3,85%.
Ce spune banca

“Depozitul Avanti este rodul dorintei noastre de a raspunde cerintelor pietei cu solutii flexibile si avantajoase, capabile sa satisfaca nevoile clientilor nostri. Dorim astfel sa ne adresam acestor nevoi prin lansarea unui depozit care ofera dobanda anticipat, cu o rata a dobanzii interesanta, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii. In plus, la sfarsitul celor 3 luni ale contractului, clientul poate retrage suma depusa fara a plati vreun comision de retragere,” a declarat Alberto Morini, Director Veneto Banca Romania.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)