Banca Comercială Română consolidează, începând din această lună, inițiativele de transformare a băncii, prin agregarea acțiunilor a trei divizii direct implicate sub un singur pol operațional.

Acest pol va fi coordonat de un nou Director Executiv Senior, din poziția de Chief Transformation Officer, și va reuni direcția de Strategie, cea de Management al Proiectelor și cea de Procese și Reglementări. Noua funcție de Chief Transformation Officer a fost preluată, de la 1 noiembrie, de Anca Petcu, până în prezent Director Executiv Rețea Corporate.

Obiectivele principalele ale noului pol operațional urmăresc, în principal, definirea și implementarea tuturor inițiativelor și activităților privind transformarea băncii.

Anca Petcu lucrează în BCR din 2013 și are o expertiză de 17 ani în industria serviciilor financiare, banking și leasing, în domenii precum vânzări retail și corporate, administrarea riscului și restructurare. Anca a absolvit Academia de Studii Economice, cursuri de specializare la IESE Business School și este alumni London Business School.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)