Fondul de investitii britanic AnaCap a solicitat Bancii Nationale a Romaniei (BNR) o intalnire sa discute despre preluarea Bancii Comerciale Carpatica (simbol BCC), intrevederea urmand sa aiba loc in perioada urmatoare, potrivit Bursa.ro.Aceasta stire a mai fost vehiculata in presa, in anul 2011, cand seful bancii, Ilie Carabulea, anunta ca “banca valoreaza 200 mil euro si nu are nimic de vanzare””.

 

Ce s-a schimbat intre timp?

Criza a afectat banca Carpatica, creditele si chiar sefia bancii, Ilie Carabulea fiind inchis pentru acte de coruptie. „Se pare ca posibila intrare a fondului AnaCap ar fi pe placul BNR“, mai scrie Bursa.ro.

AnaCap este un fond de private equity specializat pe investitiile in sectorul financiar european, potrivit informatiilor de pe site-ul fondului.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)