Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Bancii Carpatica a fost convocata pe 18 iunie, pentru aprobarea ofertei de fuziune cu Nextebank, potrivit anuntului publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuesti. Adunarea ar urma sa aiba loc in data de 18 iunie, la ora 12,00, la sala Polivalenta din cadrul Centrului de Afaceri Sibiu. Vor putea participa actionarii inregistrati la Depozitarul Central pana la sfarsitul zilei de 8 iunie 2015.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Infiintata la Sibiu in 15 iulie 1999, in prezent BCC detine o retea teritoriala de 129 de unitati cu acoperire nationala.

Nextebank a fost fondata in 1993. Actionarul majoritar indirect incepand cu 30 aprilie 2014 este Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de investitii ce reuneste ca investori importante institutii financiare internationale (banci multilaterale de dezvoltare) precum: BERD – Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare, FEI – Fondul European de Investitii, parte a Grupului Bancii Europene pentru Investitii (BEI), BSTDB – Banca de Dezvoltare a Regiunii Marii Negre, DEG – Banca de Dezvoltare parte a grupului bancar KFW, si reprezinta al treilea fond de private equity administrat de Axxess Capital.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)