Banca Comerciala Carpatica va incheia anul 2014 cu un profit net de 37,7 milioane lei, in usoara scadere fata de cel de anul trecut, de 38,405 milioane lei, conform estimarilor din bugetul de venituri si cheltuieli aprobat luni de actionari.
Veniturile din exploatare ar urma sa se cifreze la 207 milioane lei, iar cheltuielile operationale la 153,6 milioane lei.

In urma cu circa doua saptamani, actionarii au acceptat planurile de dezvoltare a bancii si au aprobat continuarea implementarii strategiei bancii si identificarea unei banci ca posibil candidat pentru fuziune.

“Ne bucuram ca atat noi cat si actionarii bancii noastre impartasim aceeasi viziune. In conditiile actuale ale pietei financiar bancare din Romania, cea mai eficienta optiune de dezvoltare este cresterea prin achizitii si fuziuni. Ne propunem sa gasim un partener alaturi de care sa ne consolidam pozitia in piata. Nu va fi usor, dar avand actionarii alaturi de echipa dedicata a bancii, sunt sigur ca vom reusi”, a declara Johan Gabriels, director general al Bancii Comerciale Carpatica.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)