Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitia persoanelor juridice, reprezentanti ai birourilor de avocatura, notariale si societatilor fiduciare, un produs adaptat segmentului lor de activitate. Contul Fiduciar, destinat  depozitarii fondurilor fiduciare, ofera avantajele constituirii, alaturi de contul curent, a unuia sau mai multor conturi fiduciare pentru pastrarea si gestionarea, pe termen mediu si lung, a patrimoniul primit in depozit in numele clientilor. Acest patrimoniu este reprezentat de sume primite de fiduciar cu titlu de fond initial sau rezultate din valorificarea acestuia ori a bunurilor incredintate, prin fructificarea de titluri executorii după finalizarea unui litigiu, a unei medieri, a procedurii succesorale sau a lichidării unui patrimoniu.

„Contul Fiduciar a fost conceput astfel incat sa le inlesnim clientilor nostri gestionarea fiecarui fond in parte, oferindu-le in acelasi timp o serie de beneficii precum gratuitate la deschiderea si administrarea contului indiferent de valuta si comision 0 la depunerile de numerar. Acest produs este un instrument necesar desfasurarii activitatii din acest domeniu.”, afirma Gheorghe Cismaru, director general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Prin intermediul acestui cont pot fi efectuate urmatoarele operatiuni: depuneri si retrageri de numerar (oricate si oricand in contul fiduciar deschis pe numele clientului de cabinetul de avocatura/ biroul notarial/ institutiilor de credit/ societatilor de investitii si de administrare a investitiilor/ societatilor de servicii de investitii financiare/ societatilor de asigurare si de reasigurare), plati si incasari intra si interbancare, precum si constituiri de depozite pe numele titularului contului fiduciar.
Mai multe detalii privind produsele BCC se regasesc pe pagina web a bancii www.carpatica.ro. De asemenea clientii se pot adresa reprezentantilor bancii din orica unitate teritoriala sau pot cere informatii apeland 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice retea nationala de telefonie fixa si mobila.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)