Banca Comercială Carpatica, membră a Grupului Patria Bank, continuă practica de creditare a beneficiarilor subvenţiilor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), în baza adeverinţelor eliberate de aceasta. Contribuind activ la susţinerea agriculturii, Carpatica oferă capitalul de lucru necesar pentru plăţile efectuate furnizorilor de activitate curentă până la data încasării subvenţiilor APIA, potrivit unui comunicat de presă remis BankingNews.ro

Beneficiarii eligibili ai acestui tip de finanţare pot fi persoanele fizice şi/sau persoanele juridice care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol.

În baza colaborării băncii cu APIA, agricultorii pot obţine, în avans, până la 90% din valoarea subvenţiei cuvenite, apelând la creditul oferit de Carpatica în condiţii foarte avantajoase. Astfel, documentaţia pentru acest împrumut este minimă, iar solicitările clienţilor şi analiza dosarelor se finalizeazăcu maximă promptitudine.

„Un alt avantaj pe care banca noastră îl pune la dispoziţia fermierilor constă în faptul că rambursarea împrumutului se poate realiza fie în tranşe, fie integral, la scadenţă, în funcţie de modul de virare a subvenţiilor de către APIA. În plus, beneficiarii trebuie să ştie că, pentru rambursarea înainte de scadenţă, nu se percepe comision de rambursare anticipată. De asemenea, acoperirea teritorială a reţelei noastre de unităţi facilitează un acces mai rapid la finanţare pentru toţi cei interesaţi”, menţionează Diana Kallos, Director General Adjunct în cadrul Băncii Comerciale Carpatica.

Pentru detalii privind serviciile şi produsele băncii, vă aşteptăm în unităţile Carpatica, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, sau la Serviciul Clienţi – TelVerde 0800.807.807 (număr apelabil gratuit din orice reţea naţională de telefonie fixă şi mobilă), serviciu disponibil de luni până vineri, între orele 09:00 – 19:00.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)