Banca Comerciala Carpatica impulsioneaza creditarea in lei. Clientii care solicita un credit cu ipotec in lei, pentru achizitia de locuinte sau pentru refinantare, pana la data de 31 decembrie 2012, beneficiaza de dobanda promotionala fixa de 8,75% in primul an de creditare. Costurile sunt scazute, aceste credite nu au atasate comisioane, iar dupa primul an de creditare dobanzile sunt avantajoase: ROBOR la 6 luni + marja fixa de 4,28% pentru OneSmart, ROBOR la 6 luni + marja fixa de 4,70% pentru creditul Prosper si ROBOR la 6 luni + marja fixa de 3,83% pentru un credit Casa 9.

« Respectand politica de repozitionare a bancii, suntem acolo unde este nevoie de noi si lansam acum aceasta campanie care vine in sprijinul clientilor nostri. Incurajam astfel creditarea in moneda nationala, oferind protectie fata de riscul valutar si costuri foarte bune pentru creditele aflate in promotie.» spune Georgiana Coandă, Director Executiv Retea Retail la Banca Comerciala Carpatica.

Prezenta campanie se aplica doar clientilor care nu beneficiaza de alte promotii/ reduceri/ discount-uri aferente creditelor OneSmart si creditele de nevoi personale fara ipoteca oferite de banca in baza unor conventii/ campanii separate. Clientii vor avea posibilitatea sa aleaga care campanie/promotie sa fie aplicabila solicitarii de credit.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)