Banca Comerciala Carpatica pune la dispozitia clientilor sai facilitatea de inrolare in 3D Secure a cardurilor emise. Serviciul 3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de catre Visa si Mastercard, destinat protectiei suplimentare a detinatorilor de carduri, in cazul platilor online (pe Internet) si utilizat sub siglele “Verified by Visa”, respectiv “Mastercard SecureCode”. Serviciul 3D Secure este implementat pentru toate cardurile din portofoliul Bancii Comerciale Carpatica. Inrolarea unui card in 3D Secure si utilizarea lui ulterioara pentru plati online se bazeaza pe existenta unei parole suplimentare, definita in timpul inrolarii si cunoscuta exclusiv de catre detinatorul cardului. Acest element asigura un nivel sporit de protectie in cazul acestui tip de operatiuni.

„Traim in era tehnologiei, unde majoritatea operatiunilor au loc in mediul online. Daca tot suntem dependenti de acest spatiu virtual, utilizam toate resursele necesare pentru a-i aplica un nivel cat mai inalt de securitate. Implementam noi tehnologii, cum este si 3D Secure, pentru a efectua tranzactii online in deplina siguranta.” afirma Sorin Ionascu, Director Suport Retea si Servicii Electronice in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

 

IMPORTANT!
Banca Comerciala Carpatica sau Pay Net nu vor trimite niciodata email-uri prin care sa solicite activarea cardurilor in sistemul 3D-Secure. Clientii sunt atentionati sa nu dea curs nici unei cereri de activare a cardului venita prin email sau alte mijloace! Pentru activarea serviciului se utilizeaza numai site-ul bancii: www.carpatica.ro > sectiunea 3D Secure!
Mai multe informatii despre acest serviciu de securitate online sunt disponibile pe site-ul bancii, la sectiunea 3D Secure, unde utilizatorii au la dispozitie si un ghid explicativ pentru platile online.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)